NMI Students Only Page. Click Here to Access

Letter of Commendation from Ariana TV Afghanistan To NAI Madia Institute for training journalists.More Info

Supported by

Home | برنامه های آموزشی

در انستیتیوت رسانه یی نی واقع کابل تعدادی برنامه های آموزشی پیشکش میشود. شما میتوانید برنامه های تخصصی کوتاه مدت را برای بلند بردن مهارت های فعلی تان انتخاب نمایید و یا در برنامۀ دیپلوم دوساله در رسانه ها که تازه معرفی شده است، ثبت نام نمایید ( طرح برنامۀ آموزش را مشاهده کنید).
انستیتیوت رسانه یی نی یک مرکز آموزشی است که توسط دفتر نی ایجاد شده است؛ نی یک موسسۀ داخلی شناخته شده میباشد و نقش مهمی را در آمورش خبرنگاران و دفاع از انکشاف رسانه ها در افغانستان از سال ۱۳۸۴ بازی نموده است.
نی دارای تعداد زیاد فارغان معروف میباشد که در رسانه های مختلف در سراسر افغانستان فعالیت دارند. دانش آموزان با شامل شدن در برنامۀ دیپلوم با فارغان دفتر نی وصل خواهند شد.

اهدف برنامه : فراهم آوری فرصت های عالی علمی برای مردم افغانستان تا با سرمایه گذاری بالای نسل جوان آینده انها را تضمین شود. هدف برنامه خبرنگاری انیستیتوت رسانه یی نی توانمند سازی دانش جویان جهت درک مفاهم ابتدایی خبرنگاری و عوامل تاریخی ،اجتماعی ،سیاسی ، و عاطفی که بالای انکشاف رسانه ها تاثیر گذار است ، میباشد . این انیستیتوت یک تعداد از متخصصین و استادان با تجربه را بطور منظم دعوت خواهد کرد تا تجارب با ارزش خویش را در عرصه های مختلف خبرنگاری با دانشجویان شریک سازند.
مضامین اصلی و انتخابی در انستیتیوت رسانه یی نی

Languages